3 °C Antwerpen, BE
dinsdag 5 december 2023
3 °C Antwerpen, BE
dinsdag 5 december 2023

Aaron Blommaert: “Ik moet zijn leegte niet opvullen”

Foto: DPG Media

Nu Niels Destadsbader niet langer bij VTM zit, heeft de zender al een nieuwe leading man gevonden om die rol op zich te nemen. Niemand minder dan zanger, acteur en presentator Aaron Blommaert lijkt de lieveling van Vlaanderen te worden.

Aaron is nog maar 20 maar heeft zijn weg al goed gevonden in de media. Hij kreeg de voorbije jaren heel wat mooie kansen aangeboden, kansen die hij steeds met beide handen heeft gegrepen. En ondanks dat hij misschien wat krediet krijgt door zijn jonge leeftijd, wil Aaron daar niet teveel rekening mee houden.

“Het moet gewoon goed zijn, hé. Ik zou ook niet willen dat de kijker of de bazen bij VTM me zachter behandelen omdat ik de benjamin ben. Je kunt niet voor eeuwig blijven verkopen: hij is de jongste. Maar ik denk wel dat de mensen het eens fijn vinden om een nieuw en fris gezicht op hun scherm te zien”, klinkt het in Story.

Heel wat Vlamingen hadden gedacht dat Aaron ook meteen ‘The Masked Singer’ zou mogen presenteren, maar dat was niet meteen hetgeen Aaron al op hoopte.

“Ik word nu al vaak vergeleken met Niels Destadsbader en dan zou dat enkel maar toenemen. Pas op, dat stoort me niet hé. Niels is een toffe gast, maar we zijn twee totaal verschillende personen. Het is ook niet dat ik de leegte die Niels achterlaat moet opvullen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today