7 °C Antwerpen, BE
maandag 6 februari 2023
7 °C Antwerpen, BE
maandag 6 februari 2023

Sandrine André: “Dat is voor een acteur een luxe!”

Foto: VTM

De voorbije maanden zijn er in ‘Familie’ heel wat personages verdwenen. Zo moesten onder andere Gunther Levi en Martine Jonckheere de reeks verlaten, maar moesten ook Ludo Hellinx, Hilde Van haesendonck en Marianne Devriese de reeks verlaten.

Wie meer geluk heeft is Sandrine André. Zij speelt na tien jaar nog altijd de rol van Veronique Van den Bossche. En dat geeft de actrice toch de nodige zekerheid.

“Gelukkig maar. We leven in Vlaanderen niet in Hollywood, waar waarschijnlijk dagelijks een nieuwe fictiereeks wordt opgestart. Ik kus mijn pollen dat ik al tien jaar in ‘Familie’ mag meespelen”, luidt het in Primo.

Moest Sandrine meespelen in een reeks in Hollywood, dan was ze nu ongetwijfeld al een grote ster, maar het blijft allemaal iets bescheidener. We leven tenslotte in Vlaanderen.

“Maar ik heb vast werk. Wat voor een acteur hier een luxe is. Ik klaag dus zeker niet. Elke tien afleveringen van ‘Familie’ worden trouwens telkens door een andere regisseur gedraaid. En ook in het schrijversteam is er geregeld vers bloed bij gekomen, wat maakt dat er steeds nieuwe verhaallijnen zijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today