1 °C Antwerpen, BE
woensdag 8 februari 2023
1 °C Antwerpen, BE
woensdag 8 februari 2023

Aaron Blommaert nieuw meisjesidool: “Dat zou maar erg zijn”

Foto: DPG Media

Deze zomer schitterde Aaron Blommaert naast kleppers als Willy Sommers en Anne De Baetzelier op het grote podium van ‘Tien Om Te Zien’. Dat hij naast zo’n oude rotten in het vak mag staan, dat vindt Aaron een hele eer.

Willy werd afgelopen zomer 70 jaar, en 2 dagen daarvoor mocht Aaron 20 kaarsjes uitblazen. Blommaert staat ervan versteld hoe snel de tijd voorbij is gegaan de voorbije jaren.

“Als ik mezelf nu terugzie in de Ketnet-serie ‘4eVeR’ of in ‘The Voice Kids’ merk ik dat ik uiterlijk wel volwassener ben geworden. Maar verder voel ik me nog altijd fris en fruitig, hoor. Het zou maar erg zijn op mijn leeftijd”, lacht Aaron in Tv Familie.

Aaron is een leeuw van sterrenbeeld en van die mensen wordt wel eens gezegd dat ze erg ambitieus zijn. Toeval wil, dat alle vier de presentatoren van ‘Tien Om Te Zien’ een leeuw als sterrenbeeld hebben.

“Als je kijkt naar Willy, Anne, Laura en mezelf dan kan je wel stellen dat daar toch een beetje waarheid in zit, niet? Ik weet bijvoorbeeld dat Laura, ondanks haar palmares, toch het gevoel heeft dat het allemaal nog moet beginnen voor haar. Dat herken ik volledig.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today