9 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024
9 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024

Christa Planckaert gelukkig: “Dat vond ik een mooi compliment”

Foto: Photo News

Het was een pittige zomer voor De Planckaerts. Ze hadden niet alleen hun glamping die een groot succes werd, het was ook de eerste zomer zonder mémé Clara. En dat was vooral voor Christa toch een beetje pijnlijk.

Dat de glamping zo’n succes was, dat stemt Christa wel gelukkig. “We zijn vooral heel gelukkig omdat onze gasten tevreden waren. Ik heb aan iedereen zijn mening gevraagd en aangegeven dat ze ons suggesties mogen geven voor de toekomst”, vertelt ze in Story.

En dat heeft gewerkt, want de familie heeft heel wat goede tips gekregen. En wat nog beter was, geen enkele klacht. Iets wat de familie natuurlijk graag hoort.

Christa kreeg zelfs een bijzonder mooi compliment dat haar ongelooflijk veel deugd heeft gedaan. “Als we hier komen, komen we thuis bij ‘la mama’. En dat is precies wat ik wilde. Eigenlijk worden de gasten tijdens hun verblijf even lid van de familie Planckaert.”

Het is vooral dochter Stephanie die de leiding heeft genomen en de touwtjes in handen heeft genomen. “Zij heeft iedereen samengeroepen en dan hebben we de taken verdeeld. Als iedereen zijn deel doet en vertrouwen heeft in elkaar, dan komt alles goed.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today