4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 6 december 2022
4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 6 december 2022

Aaron Blommaert uit de kleren: “Maar dat ga ik niet doen”

Foto: DPG Media

De volgers van Aaron Blommaert zullen even zijn geschrokken toen ze een foto van een naakte Aaron op het toilet zagen verschijnen op zijn Instagram. Een heel impulsieve beslissing, zo bleek achteraf.

“Dat is vrij spontaan gebeurd. Je ziet trouwens niks, hé. Er zijn zoveel mensen die al eens een foto in bloot bovenlijf posten. Ik zit op het toilet en je ziet mijn arm en schouders, ja. Dat is het zowat”, lacht Blommaert in Tv Familie.

Journalist Riadh Bahri vroeg zich meteen af of Aaron ambities had om een OnlyFans-account te starten. Maar Blommaert moet Riadh en alle geïnteresseerden teleurstellen.

Er zijn absoluut geen plannen in die richting. Het is niet mijn bedoeling om met regelmaat uit de kleren te gaan, hoor!”

Of zijn ouders zo blij waren met die foto, dat is nog maar de vraag. Maar op alle andere vlakken is de mening van zijn familie wel erg belangrijk. “Van staatsbelang! Mijn familie vormt mijn grootste fanclub, en ’t zijn ook mijn scherpste critici. Maar ook bij mijn tv-vader Kürt Rogiers kan ik altijd terecht voor advies. We hebben een heel hechte band.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today