4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 6 december 2022
4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 6 december 2022

James Cooke: “We hebben alles uit de kast getrokken”

James Cooke
Foto: PhotoNews

Misschien heb jij je ticketjes al klaar liggen voor ‘Vergeet Barbara’, de nieuwe musical van Studio 100 en anders is het dringend tijd dat je toch maar eens gaat bestellen. Als we James Cooke mogen geloven, belooft het een feest te worden.

In de musical staan de nummers van Will Tura centraal en daar hoorde natuurlijk een ontmoeting bij. Eentje die veel indruk heeft gemaakt op James.

“Hij is zo’n ontzettend lieve man. Mocht ik hem toevallig weer kruisen, dan zou ik het niet nalaten om hem duidelijk te maken hoezeer ik hem waardeer als artiest en als mens. Omgekeerd heeft hij ook laten weten dat hij ‘James De Musical’ een erg mooi programma vindt”, zegt hij in Tv Familie.

Zo’n compliment van zo’n grote meneer, dat doet James ontzettend veel deugd. En daarom moet de musical iets fantastisch worden. En daarvoor trekken ze alles uit de kast.

“Jelle, Jonas, Gert en ik waren het er over eens dat we all the way wilden gaan. De brede broekspijpen, flashy hemden en schoenen met blokhakken dragen bij tot de positieve vibes die we willen overbrengen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today