4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 6 december 2022
4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 6 december 2022

Willy Sommers kreeg hartoperatie: “We zijn heel bang geweest”

Willy Sommers
Foto: VRT

2 jaar geleden moest Willy Sommers worden geopereerd aan zijn hart. Dat waren erg bange tijden voor Willy, zijn vrouw Cindy en zijn drie kinderen. Ondertussen zijn we twee jaar verder en gaat alles goed met de zanger.

“Maar wij zijn toen heel bang geweest. Hij heeft geluk gehad, want zijn kransslagader was voor 99% verstopt. Sindsdien hebben wij een defibrillator gekocht, die maar naar elk optreden gaat. Dat is een soort van geruststelling”, zegt Cindy in Dag Allemaal.

Willy gaat nog om de zes maanden op controle en laat dan meteen een volledige controle uit voeren. Uit geruststelling voor zichzelf, maar ook voor zijn gezin.

Willy is dan wel 70, maar heeft wel een erg druk leven. Een tempo die Cindy hem hopelijk geen tien jaar meer ziet volhouden.

“Ik hoop dat hij nog tien jaar kan doorgaan, maar niet meer aan dit tempo. Al denkt hij daar zelf ongetwijfeld anders over. Iedereen zegt altijd dat hij het rustiger aan moet doen, maar hij voelt zich nog goed. En zolang ze hem vragen zegt hij ja.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today