15 °C Antwerpen, BE
zaterdag 25 mei 2024
15 °C Antwerpen, BE
zaterdag 25 mei 2024

Jens Dendoncker: “Dan mag ik het gaan uitleggen bij VTM”

Foto: DPG Media

De voorbije 2 jaar waren niet gemakkelijk voor VTM-presentator Jens Dendoncker. De man kampte met angststoornissen en liet zichzelf opnemen om van die angsten af te geraken. Daarbij kreeg hij heel veel steun van zijn partner Lauren Versnick.

De persconferentie van VTM voor de najaarsprogrammatie stond in het thema van een trouwfeest en dat heeft Jens en Lauren misschien aan het denken gezet, of toch niet?

“Al dat volk dat een hele dag rond jou draait, ik zou daar te veel stress van krijgen. Je kunt je ook nergens terugtrekken. Nee, ik zou daar geen plezier uit halen”, zegt Jens in Story.

Jens zal dit najaar te zien zijn op VTM met ‘Wie zoekt die vindt’. In het programma moet Jens niet alleen presenteren, maar vooral ook stoorzender zijn.

“Beetje flauwe moppen vertellen, onnozel doen om hen uit hun lood te slaan of af te leiden. Als ze veel vinden, dan is dat leuk voor hen maar dan moet ik het wel uitleggen bij VTM. Al is de kans dat ze altijd 100.000 euro vinden. Maar er valt veel geld te verdienen. Ik voel me een beetje Sinterklaas.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today