12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 mei 2024
12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 mei 2024

Lauren Versnick: “Ik hou de focus nog even op mezelf”

Lauren Versnick en Jens Dendoncker
@Showbizz-Site

Lauren Versnick en Jens Dendoncker worden wel eens omschreven als ‘Beauty and the beast’. Maar het koppel is dolgelukkig samen en Vlaanderen smelt meteen wanneer het koppel ergens verschijnt. Hun eerste kus herinnert Lauren zich nog alsof het de dag van gisteren was.

“Dat was bij Jens thuis. Movie night. Hij had ‘Only lovers left alive’ opgezet. Een vreselijke vampierenfilm. Ik dacht: oei, is dit zijn definitie van een date night? Dat gaat niet lang duren. Maar die avond hebben we gekust. Die kus was simpel, maar goed en hij was voor mij doorslaggevend. Jens was op dat moment al verliefd, maar ik wilde voelen of het kussen iets met me deed. Pas dan kon ik inschatten of we kans maakten”, vertelt Lauren over haar eerste kus met Jens.

Hoewel het koppel al een aantal jaar samen is, zijn ze nog niet klaar voor de volgende stap in hun relatie: kinderen. “Een goede vriendin van mij is mama geworden. Ik heb het hele verhaal in geuren en kleuren gekregen. Toen dacht ik: oké, daar wachten we nog eventjes mee. Jongens, toch, wat moet je doorstaan om zo’n kind op de wereld te zetten”, lacht Lauren in Nina.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today