15 °C Antwerpen, BE
woensdag 19 juni 2024
15 °C Antwerpen, BE
woensdag 19 juni 2024

Ianthe Tavernier krijgt hoofdrol in spektakel-musical 40-45

Foto: DPG Media

Na een lange gedwongen pauze herstarten vanaf half oktober de voorstellingen van de Spektakel-Musical 40-45 in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. Nadat eerder deze zomer reeds de voorstellingen van Daens de musical werden hernomen, beleeft nu ook deze succesproductie haar reprise.

Studio 100 is verheugd om te kunnen aankondigen dat Ella Leyers de rol van Marie op zich zal nemen. Met deze rol maakt zij haar musicaldebuut. Daarnaast zijn er ook nog enkel andere nieuwkomers: zo zal Ruben van Keer te zien zijn als Staf Segers, Ianthe Tavernier als het joodse meisje Sarah en Ludo Hoogmartens als Emiel Segers.  

Omwille van het hoge aantal voorstellingen dat wordt gespeeld, blijft ook de huidige cast op post en zullen deze nieuwkomers met hen afwisselen. Ruben Van Keer zal voor zijn rol als Staf Segers afwisselen met Jelle Cleymans en Jo Hens. Ella Leyers deelt de rol van Marie met Line Ellegiers. Ludo Hoogmartens zal als Emiel Segers alterneren met Peter Van de Velde en Bert Cosemans. Ianthe Tavernier deelt haar rol met Daphne Wellens. 

Ella Leyers: ““Toen ik de spektakel musical 40-45 voor de eerste keer zag was ik zwaar onder de indruk. Het is een bijzonder spectaculaire voorstelling en de thematiek blijft intrigeren. En dat ik nu zelf deel mag uitmaken van de cast vind ik heel spannend!”

Gert Verhulst, bezieler: “Voor een prestigieuze productie als 40-45 heb je voor elke rol steengoede acteurs nodig. Ik ben dan ook bijzonder trots dat we vandaag Ella Leyers, Ruben Van Keer, Ianthe Tavernier en Ludo Hoogmartens kunnen toevoegen aan de cast. We kijken er naar uit om deze krachtige productie opnieuw los te laten op het publiek.”

Verhaal
40-45 speelt zich af in Antwerpen, vlak na de eerste wereldoorlog. Staf en Louis Segers worden met een jaar verschil geboren. Ze groeien op in een warm nest. De broers zijn hartsvrienden en niets lijkt hun band te kunnen breken… Tot het onvermijdelijke gebeurt: de Tweede Wereldoorlog breekt uit en dat laat sporen na in iedere huiskamer, in elk gezin. Ook in het gezin van Staf en Louis…

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today