13 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024
13 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024

Acteur Frank Van Erum niet blij met ontslag uit Thuis.

Frank Van Erum
Foto: VRT

Dat Frank Van Erum, nu nog Renzo uit Thuis, niet opgezet is met zijn ontslag, liet hij al uitgebreid blijken op Facebook.  In Story van deze week gaat de acteur nog wat dieper in op dat ontslag.

Van Erum zegt teleurgesteld te zijn in zijn Thuis-collega’s.  “Ze vinden mijn ontslag jammer, maar niemand is voor me in de bres gesprongen.  Hoe dat komt?  We zitten nu eenmaal niet in een sector waarin collega’s voor elkaar opkomen,” zegt Frank.  Volgens hem zit de schrik bij de acteurs er goed in.  Op korte tijd zijn al heel wat acteurs moeten vertrekken en volgens Van Erum is daardoor een soort onrust ontstaan.

Binnenkort verdwijnen Renzo en Charité uit Thuis.  Maar zij zijn niet de enigen.  Later op het seizoen moeten de kijkers ook afscheid nemen van Mayra en Luc.  Maar voor de acteurs die vertrokken kreeg de kijker ook nieuwe personages in de plaats: zo konden de kijkers al kennis maken met Mathieu Carpentier als Joren en binnenkort verschijnt ook Maarten Bosmans ten tonele. Welke rol hij zal vertolken, is nog niet bekend.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today