13 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024
13 °C Antwerpen, BE
zondag 23 juni 2024

Natalia speelt extra concert in Hasselt!

Natalia
Foto: Jeroen D'Havé

Komende donderdag geeft ze de aftrap van Me And My Producer The Second Edition; een tournee die met een jaar uitstel naar de zalen komt.  De tour is nagenoeg overal uitverkocht.  Daarom houdt de zangeres een extra stop in Hasselt!

Tijdens de Me And My Producer-concerten worden de songs tot op het bot gestript, zodat haar stem nog meer op de voorgrond staat. “Op het podium wil ik dicht bij mezelf staan,” zegt een zichtbaar uitgerust Natalia.

In het najaar van 2005 trok Natalia voor het eerst met haar Me And My Producer Tour door Vlaander.  De bedoeling was om een intiem concert te geven waarbij alle nummers ontdaan werden van franjes en waarbij producer Steve Willaert Natalia begeleidde op piano.  Natalia bracht toen een mix van haar twee albums en enkele covers van ondere andere Alicia Keys, En Vogue en Aretha Franklin.

Komende donderdag geeft Natalia in Heist Op Den Berg de aftrap van een reeks concerten die nu al op heel wat plaatsen uitverkocht zijn.  Daarom geeft de zangeres op 30 maart 2018 een extra concert in de Ethias Theater in Hasselt. Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 19 januari om 9u via www.natalia.be.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today