3 °C Antwerpen, BE
maandag 4 december 2023
3 °C Antwerpen, BE
maandag 4 december 2023

Flashdance wordt dé musicalhit van de zomer!

flashdance

De musicalliefhebbers zullen deze zomer hun hartje weer kunnen ophalen in het Kursaal van Oostende, want Flashdance The Musical zal van 24 juli tot 5 augustus voor in totaal 14 shows te zien zijn in de Stad aan Zee. De originele Engelstalige versie zal voor het eerst te zien zijn in België en is tevens een première voor het Europese vasteland. 

Kursaal Oostende koos voor hun nieuwe zomermusical voor Flashdance, de musicalversie van de gelijknamige dansfilm uit 1983. Traditiegetrouw gaat het weer om de originele Engelstalige versie. “We dansen verder op het succes van Dirty Dancing in 2016 en Footloose van afgelopen zomer. We strikken deze keer niet alleen een première voor België, maar het is ook de eerste keer dat Flashdance, The Musical op het Europese vasteland zal te zien zijn. We zijn bijzonder trots dat we dergelijke grote producties naar De Stad aan Zee kunnen halen,” zegt voorzitter Johan Vande Lanotte.

Het verhaal

Alex is een jonge vrouw met een uniek dubbelleven waarbij ze overdag werkt als lasser in een staalfabriek en ‘s nachts als danseres in een club. Haar grote droom is toegelaten worden op een prestigieuze balletschool. Met de steun van haar oude balletlerares Hannah werkt ze keihard om die droom te verwezenlijken, maar een romance met haar baas Nick brengt haar ambities plots in gevaar.

Live-muziek

Bereid je voor op een verbazingwekkend muzikaal spektakel, zangtalent van het hoogste niveau, fenomenale choreografie en iconische hits als ‘Maniac’, ‘Manhunt’, ‘Gloria’, ‘I Love Rock ‘n Roll’ en de sensationele titeltrack ‘Flashdance – What a Feeling’. De muziek en de volledige show wordt zoals altijd helemaal live gebracht.

Praktisch

Flashdance The Musical wordt gebracht in de originele Engelstalige versie. Er worden vertalingen voorzien via projecties en televisieschermen in het Nederlands en het Frans. De tournee zal van 24 juli tot en met 5 augustus 2018 halt houden in Oostende. De ticketprijzen variëren van 44 tot 69 euro en zijn te koop via www.kursaaloostende.be , 0900 40 850 en bij Toerisme Oostende.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today