14 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024
14 °C Antwerpen, BE
maandag 24 juni 2024

Natalia trekt donderdag Me And My Producer The Second Edition-tour op gang

Natalia
© Jeroen D'Havé

Dit jaar is het 15 jaar geleden dat Vlaanderen tijdens Idool 2003 kennis maakte met Natalia.  15 jaar staat de Kempense diva dus op de planken.  Komende donderdag geeft ze de aftrap van Me And My Producer The Second Edition; een tournee die met een jaar uitstel naar de zalen komt.  

Tijdens de Me And My Producer-concerten worden de songs tot op het bot gestript, zodat haar stem nog meer op de voorgrond staat. “Op het podium wil ik dicht bij mezelf staan,” zegt een zichtbaar uitgerust Natalia.  Afgelopen week keerde de zangeres terug van een deugddoende break op Barbados.  Ze is helemaal klaar om zich de komende tijd te ‘smijten’ tijdens de Me And My Producer-concerten.

In het najaar van 2005 trok Natalia voor het eerst met haar Me And My Producer Tour door Vlaander.  De bedoeling was om een intiem concert te geven waarbij alle nummers ontdaan werden van franjes en waarbij producer Steve Willaert Natalia begeleidde op piano.  Natalia bracht toen een mix van haar twee albums en enkele covers van ondere andere Alicia Keys, En Vogue en Aretha Franklin.

De samenwerking tussen Natalia en Steve Willaert is altijd optimaal geweest en gedurende de In My Blood studio opnames ontstond het idee om de Me And My Producer Tour nieuw leven in te blazen.  Het was de bedoeling om vorig jaar al met de shows naar de zalen te trekken, maar een té drukke agenda gooide toen roet in het eten.

Komende donderdag geeft Natalia in Heist Op Den Berg de aftrap van een reeks concerten die nu al op heel wat plaatsen uitverkocht zijn.  Vrijdag kan je Natalia aan het werk zien in het Concertgebouw op ’t Zand in Brugge.  Voor dit optreden zijn er nog een aantal tickets beschikbaar via www.concertevents.be.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today