21 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024
21 °C Antwerpen, BE
donderdag 20 juni 2024

Win een K3 Love Cruise-pakket! (afgelopen)

K3 Love Cruise
© KFD

In december stelden Klaasje, Hanne en Marthe hun allereerste langspeelfim voor in Kinepolis Antwerpen.  Om het succes van deze film te vieren, geven we één K3 Love Cruise-pakket weg!

De meisjes van K3 zijn in de wolken: ze mogen als special guests mee met een cruise, op het schip van kapitein Bas! Mevrouw Visschers, de directeur van de cruisemaatschappij, is ook aan boord. Ze heeft hoge verwachtingen van het spetterende optreden dat K3 zal geven op het eindbal!

Het lijkt een rustige, ontspannen trip te worden, maar het wordt een hele andere reis wanneer de parel die Klaasje van haar grootmoeder heeft gekregen, plotseling verandert in een parel-elf: Elvin.

Alleen Klaasje, Hanne en Marthe kunnen Elvin zien. Elvin vaart mee met het schip naar zijn elfendochter Ayla in de Bikinicirkel, waar hij ooit is ontvoerd door de betbetovergrootvader van Klaasje.  Elvin is dan ook razend op de meisjes van K3 en probeert hen zoveel mogelijk in een slecht daglicht te plaatsen.Dat doet hij door met zijn magische elfenstof de meest waanzinnige betoveringen te doen, waardoor K3 steeds weer in moeilijke maar hele grappige situaties belandt!

Het is dan ook de vraag of K3 er uiteindelijk in zal slagen om, ondanks de sabotage van Elvin, het optreden voor Visschers tot een goed einde te brengen…

Win een K3 Love Cruise-pakket!

Wij willen één van onze jonge lezertjes blij maken met een K3 Love Cruise-pakket.  Het pakket bevat het album ‘K3 Love Cruise’, een familieticket voor de film ‘K3 Love Cruise’, een K3-puzzel, een K3-brooddoos en K3-koekendoos.  Een heel leuk pakket dat elke K3-fan in de wacht wil slepen.

Wat moet je doen?

  • Like Entertainment Today op Facebook;
  • Like en share de wedstrijdpost op je tijdlijn;
  • Stuur het antwoord op de volgende vraag naar info@entertainment-today.be: welke Nederlandse acteur speelt in K3 Love Cruise de rol van Alex?

De wedstrijd loopt tot 20 januari 2018.  Het prijzenpakket wordt per post opgestuurd. Veel succes!

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today