27 °C Antwerpen, BE
vrijdag 9 juni 2023
27 °C Antwerpen, BE
vrijdag 9 juni 2023

Actrice Leah Thys gaat dansers op de rooster leggen

Leah Thys
© VIER

Niemand minder dan Leah Thys, Jan Kooijman, Joanna Leunis en Michel Froget schuiven hun dansbenen onder de jurytafel bij Dancing With The Stars en verwachten niets minder dan technische hoogstandjes en heerlijke dansmoves.

Het eerste jurylid is er eentje met heel wat klasse en uitstraling: de grande dame van de showbizz Leah Thys. Iedereen kent Leah als Marianne uit de populaire soap ‘Thuis’, maar niet iedereen kent haar grote passie voor dans en theater. Leah heeft dus heel wat kennis van zaken.  

De volgende kenner is de Nederlander Jan Kooijman. Jan is voormalig moderne danser, acteur, presentator en ondertussen ook tv-maker. Daarnaast heeft hij ervaring als jurylid van andere dansprogramma’s, zoals het populaire tv-programma ‘So You Think You Can Dance’.

Leah is niet de enige dame van het gezelschap, want ook Joanna Leunis is jurylid. Ze heeft een Brits accent, maar heeft wel Belgische roots. Al van kinds af aan werd ze gebeten door de dansmicrobe en hoe: zo won ze alle grote latin- en ballroomwedstrijden en ze werd ook meerdere malen Europees én wereldkampioene.

En last but not least is er Michel Froget. Michel ging, geïnspireerd door Michael Jackson, internationaal dansen en choreograferen. Hij werkte o.a. als danser en choreograaf in London, Parijs, New York, Los Angeles en Tokyo met grote artiesten als Snap, Enrique Eglesias en groep A+. Ook nationaal is hij een vaste waarde in de dancing scene.

In Dancing With The Stars dansen Elodie Ouedraogo & Sander Bos, Fabrizio Tzinaridis & Margot Weeda, Ian Thomas & Natascha Dejong, James Cooke & Björk Gunnarsdóttir, Karen Damen & Frank Zegels, Kat Kerkhofs & Nick Kocken, Leen Dendievel & Andrei Mangra, Peter Van Asbroeck & Laura Zegels Jottay en Sien Eggers & Rob Haveneers de benen van onder hun lijf.

Dancing With The Stars, elke vrijdag om 20u35 op VIER

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today