15 °C Antwerpen, BE
zaterdag 14 november 2020
15 °C Antwerpen, BE
zaterdag 14 november 2020

Bied op je favoriete muziek en steun Rode Neuzen Dag!

Qmusic - Rode Neuzen Dag
© Medialaan/Qmusic

Vandaag, maandag 15 oktober 2018, gaf Rode Neuzen Dag-ambassadrice Birgit Van Mol bij Qmusic-dj’s Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe het startschot van de ‘Rode Neuzen Dag Top 1000’.

Qmusic organiseert van 21 tot 30 november deze Top ten voordele van Rode Neuzen Dag. Het is niet zomaar een top: de lijst bevat 1000 nummers die de afgelopen jaren het vaakst zijn aangevraagd door de Q-luisteraars.

Alleen ligt de volgorde van de nummers nog niet vast. Iedereen kan vanaf vandaag via  Qmusic.be bieden op één of meerdere van zijn favoriete nummers, waardoor ze stijgen in de lijst. Het nummer dat het meeste geld heeft opgebracht, komt zo op nummer 1 terecht in de Rode Neuzen Dag Top 1000. Qmusic hoopt hiermee veel geld in te zamelen om jongeren met psychische problemen te helpen.

“Muziek helpt. Als je blij bent, maar ook als je droevig bent en troost zoekt. Dus we konden niet anders dan muziek koppelen aan Rode Neuzen Dag,” zegt Qdj Maarten Vancoillie. “We roepen al onze luisteraars op om hun favoriete nummers zo hoog mogelijk te laten eindigen en zo een bijdrage te leveren aan Rode Neuzen Dag. Laat het bieden beginnen!”

“De remix van ‘Laat Het Gras Maar Groeien’ van Dorothee Vegas & Like Maarten staat ook in de lijst heb ik me laten vertellen. Ik weet nu al op wie Vlaanderen massaal moet bieden”, lacht Dorothee Dauwe.

De Rode Neuzen Dag Top 1000 start op woensdag 21 november en loopt tot vrijdag 30 november 2018, de slotdag van de derde editie van Rode Neuzen Dag. Elke dag draaien de Q-dj’s de 1000 nummers in de volgorde die de Q-luisteraars zelf bepalen met hun bijdrages.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today