12 °C Antwerpen, BE
maandag 20 mei 2024
12 °C Antwerpen, BE
maandag 20 mei 2024

Alex Agnew keert terug naar Sportpaleis

Alex Agnew
© RV

De Antwerpse stand-up comedian liet enkele jaren geleden verstaan zijn leven als comedian gedag te zeggen, maar sinds enkele jaren is hij helemaal terug. Na zijn twee eerdere Sportpaleis-reeksen, zal hij ook in 2019 in de Antwerpse concertzaal spelen.

Agnew maakte het nieuws dinsdagavond zelf bekend tijdens zijn passage bij het één-programma ‘Van Gils & Gasten’. De nieuwe show zal ditmaal ‘Be Careful What You Wish For’ heten. De Antwerpenaar liet alvast optekenen dat er ditmaal geen hele tournee aan vooraf gaat, maar zijn optreden op 30 mei 2019 een éénmalige vertoning van de show zal zijn. De online ticketverkoop start op 1 juni 2018 om 10 uur. Voor de die-hard fans van Alex Agnew is er zelfs een presale-link geopend. Zij kunnen hun tickets al in voorverkoop kopen om zeker te zijn van hun ticket.

Comedy sinds 2001

In 2001 speelde Alex Agnew zijn eerste comedyoptredens. In 2003 won hij als eerste Belg pers- én publieksprijs op het prestigieuze Leids-Cabaret-festival. In 2011 stuntte Alex Agnew om als eerste comedian in West-Europa een arena te vullen. Meer dan 63.000 toeschouwers bezochten z’n 5 uitverkochte best of shows in het Antwerpse Sportpaleis.
Nadien volgde een nieuwe theatertour én opnieuw 4 volle Sportpaleizen.

Performen en entertainen: het zit in z’n bloed. Alex Agnew, the King of Comedy, is een monument geworden in de Vlaamse podiumkunsten en comedy. En 9 Sportpaleizen? Dat kan Alex Agnews’ ego niet aan. Deze show zal z’n 10e Sportpaleis worden.

Geen drie jaar pauze meer

Omdat zalen vullen en mensen laten lachen nu eenmaal in z’n DNA zit. Omdat een lange comedysabbat (2013-2016) geen optie meer is. Omdat het opnieuw tijd is om ‘het woord’ te verkondigen. Het genderdebat, feminisme, #metoo, cultuurrelativisme, neuspeuteren, Tarzan, Zwerkbal… Vul aan met de gekende onderwerpen en recepten voor een Alex Agnew show, en… be carefull what you wish for.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today