27 °C Antwerpen, BE
dinsdag 25 juni 2024
27 °C Antwerpen, BE
dinsdag 25 juni 2024

Geniet samen van de spannende Thuis-finale op groot scherm

Thuis
© VRT

Naar goede gewoonte wordt ook het 23ste Thuis-seizoen afgesloten met een spannende dubbele aflevering. Voor het eerst in de geschiedenis wordt het Thuis-seizoen afgesloten op een donderdagavond en kijken we allemaal samen in verschillende Vlaamse steden naar de finale. Dat maakt van de Thuis-finale een gloednieuwe Thuis-beleving.

Op drie locaties in Vlaanderen wordt de slotaflevering op groot scherm uitgezonden. De seizoensfinale wordt zo een heus event waar Thuis-fans samen met de Thuis-acteurs de aflevering kijken. Bovendien krijgen ze een introductie van de acteurs zelf en kunnen ze voor de uitzending meespelen met de Thuis-finale quiz. Daarin nemen telkens twee Thuis-fans het tegen elkaar op en krijgen versterking van twee Thuis-acteurs. Wat weten zij nog over het afgelopen seizoen?

De finale van seizoen 23 zal over de tongen rollen in Vlaanderen, dat staat vast. Om dat van op de eerste rij mee te pikken, ben je als fan van de reeks welkom op de drie evenementen in Antwerpen, Hasselt of Kortrijk.

Acteurs Raf Jansen, Katrien De Ruysscher, Jeroen Lenaerts, An Pira, Sid Van Oerle, Vanya Wellens, Tina Maerevoet, Pol Goossen en Elise Roels verwelkomen de kijkers in Hasselt. In Kortrijk zijn acteurs Geert Hunaerts, Daan Hugaert, Kadèr Gürbüz, Christophe Haddad, Monika Van Lierde, Bart Van Avermaet en Leen Dendievel op post.

In Antwerpen zijn acteurs Tine Priem, Michiel De Meyer, Marleen Merckx, Nawfel Bardad-Daidj, Annick Segal, Ben Van Ostade, Leah Thys en An Vanderstighelen aanwezig.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today