14 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 maart 2023
14 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 maart 2023

An Lemmens grijpt in: “ik heb de opnames laten uitstellen”

Foto: VTM

Samen met enkele andere BV’s stond An Lemmens voor ‘de klas’ voor het gelijknamige Woestijnvis-programma. Al was het in coronatijden niet vanzelfsprekend om de opnames veilig te laten verlopen.

“Ik heb de opnames laten uitstellen, omdat ik het niet kunnen vond dat wij urenlang in een klas zouden gaan zitten zonder mondmaskers”, onthult An Lemmens in Humo. “Die jongeren moeten er op school constant een dragen: dan gaan we toch niet ineens een uitzondering maken omdat het voor tv is?”

Uiteindelijk vonden An Lemmens en de makers van ‘De Klas’ zich in een compromis: “iedereen werd vooraf getest, de cameraploeg incluis, en de mondmaskers gingen pas af op het moment dat we allemaal op onze plaatsen zaten”, verduidelijkt de presentatrice van The Voice.

“Ik stond er ook op om alle ramen open te laten, ook al was het december. Vijf lagen thermisch ondergoed had ik aan, plus een dikke trui. Ik moet er honderd kilo zwaarder hebben uitgezien dan ik ben”, lacht An Lemmens.

An Lemmens had het met haar klas over ‘opkomen voor je idealen’. Een thema dat de leading lady van VTM op het lijf geschreven is, aangezien ze zelf graag en met verve opkomt voor waar ze in gelooft.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today