19 °C Antwerpen, BE
zondag 7 augustus 2022
19 °C Antwerpen, BE
zondag 7 augustus 2022

Familie-actrice geeft negatief trekje toe: “dan kan ik enorm koppig zijn”

Foto: VTM

Margot Hallemans staat positief in het leven, al geeft de Familie-actrice toe dat dat niet betekent dat ze geen negatieve trekjes heeft.

De actrice heeft als sterrenbeeld ‘Ram’ en blijkbaar hebben zij een bovengemiddeld doorzettingsvermogen: “’t Zijn geen watjes, maar mensen die vurig en passioneel zijn. Ook typisch voor dit sterrenbeeld is dat ze extern gericht zijn. Rammen vinden het dus ook belangrijk wat anderen van hen denken”, verduidelijkt Margot Hallemans in Primo.

Rammen zouden ook moeilijk tot rust kunnen komen. “Dat zou weleens kunnen kloppen”, geeft de 27-jarige actrice toe. “Yoga is daar mijn dagelijkse reminder voor. Maar de Ram is van nature een sterrenteken dat een hekel heeft aan routine of dingen afmaken. Dat wordt dan weer gecompenseerd door het feit dat Rammen eerlijk, direct en spontaan zijn.”

Klinkt allemaal erg positief, maar een ram heeft ook negatieve eigenschappen. Eentje daarvan is welbekend: “Ik kan ook koppig zijn, hoor. Ik kan zó koppig zijn dat ik geen ruimte laat voor andermans visie. En dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Maar ja, soms ben ik zo overtuigd van mijn eigen gedachtepatroon dat ik andere meningen niet meer hoor of zie”, bekent Margot Hallemans in Primo.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today