14 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 maart 2023
14 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 maart 2023

An Lemmens verrast met bijzonder nieuws: “op slag verliefd”

An Lemmens
Foto: Isopix

An Lemmens is in de wolken met haar nieuwe kledingcollectie. De leading lady bracht in samenwerking kledingwinkel LolaLiza haar eigen collectie uit en showt enkele stukken op Instagram.

De prachtige jurk waarmee An Lemmens pronkt op Instagram is gemaakt uit een heel bijzondere stof waar An een heel verhaal aan ophangt: “Toen mijn oog op deze stof en print viel, was ik op slag verliefd”, vertelt An over het kleedje dat ze aanheeft op Instagram.

“Meteen waande ik me in een bruisende stad ergens in Azië, bezocht ik tempels, at ik de lekkerste streetfood en OH WAT HEB IK DAT GEMIST! Ik zag meteen de perfecte jurk voor me die ik als eerste zou inpakken wanneer ik weer zou reizen”, klinkt het enthousiast bij de presentatrice op Instagram.

Maar de jurk is ook perfect om in eigen land mee te schitteren, benadrukt An Lemmens. “Op een terrasje, op het werk of tijdens een uitstapje naar een van de prachtige plekken die België rijk is.”

An Lemmens geeft geïnteresseerden nog wat meer informatie over de hemdjurk: “Op je bovenlichaam valt deze jurk als een comfortabel oversized shirt, de taille is gecentreerd en wordt geaccentueerd door een riempje, waardoor de jurk vloeiend over je heupen valt. Een jurk waarmee je niet ongezien blijft!” aldus An Lemmens. De foto’s van de prachtige jurk kan je bekijken op Instagram.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today