11 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024
11 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024

An Lemmens: “Ik dien klacht in bij de politie”

An Lemmens
Foto: VTM

Het is niet meteen een topweek voor An Lemmens geworden. En het ergst van al is dat zij één van ander zelf niet in de hand heeft.

“Ja, het is waar. Ik ben 19 kg in slechts 2 maanden afgevallen” lezen we in de advertentie waarin An Lemmens haar slanke figuur toont. “Mijn nieuwe foto’s zijn niet gefotoshopt (ik heb zelfs geen idee hoe ik dat kan doen). Nu weeg ik 57 kg en ik wil nog 3-5 kilo afvallen”, lezen we verder in het bericht.

Het ging uiteraard niet om de échte An Lemmens, wel om iemand die haar naam én foto’s misbruikt om geld binnen te halen. An maakte zich er afgelopen week al een keertje druk om, nu is het opnieuw prijs.

“Het gaat van kwaad naar erger. Lieve mensen, ga NOOIT in op dergelijke voorstellen. Hier wordt misbruik gemaakt van mijn naam en afbeelding, foto’s worden bewerkt, interviews worden verzonnen”, reageert An Lemmens. De presentatrice laat zulke toestanden niet zomaar passeren. “Ik dien telkens klacht in bij de politie, maar helaas zijn dit zo’n schimmige criminelen dat er verder weinig aan gedaan kan worden. Ik kan dus niet veel meer doen dan jullie blijven waarschuwen om dergelijk fake news niet te geloven. Vertel het verder ajb. Ik vind het verschrikkelijk dat mensen hierdoor geld kwijtraken, en geloven dat dit echt is”, besluit An Lemmens op haar sociale media. 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today