12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 mei 2024
12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 mei 2024

Natalia: “Ik heb hem dat altijd kwalijk genomen”

Foto: DPG Media

Oneerlijkheid, we worden er allemaal wel eens mee geconfronteerd in het leven. Het leven is nu eenmaal niet altijd eerlijk. Dat ondervond Natalia ook.

“Zeker in relaties. Ikzelf geef me in een relatie volledig, het ligt niet in mijn aard om iemand te bedriegen. Ik maakte het ook altijd eerst uit met een lief voor ik iets met iemand begon. Helaas heb ik verschillende partners gehad die dat anders zagen”, begint Natalia in Dag Allemaal.

Natalia is al meermaals belogen en bedrogen en niet alleen op gebied van vreemdgaan. Sommige mannen kunnen volgens Natalia niet respectvol met het andere geslacht omgaan.

En daardoor staat Natalia heel anders tegen over mannen dan enkele jaren geleden. En dat komt vooral doordat er heel vaak misbruik is gemaakt van haar goedheid.

“Ik ben veel wantrouwiger geworden. Ik vertrouw niet meer blindelings mensen, ik moet eerst zien om te geloven. Dat soort naïviteit ben ik kwijtgeraakt door een relatie uit het verleden. Kei-oneerlijk, en ik heb het die jongen altijd kwalijk genomen dat hij mij dat heeft afgenomen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today