15 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024
15 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024

Jacky Lafon: “Ik ben belogen en bedrogen”

Foto: DPG Media

Actrice Jacky Lafon had al een aantal relaties waarin ze erg gelukkig was. Haar meest recente relatie vergeet ze het liefst zo snel mogelijk want die was erg toxisch. Een nieuwe man in haar leven, zou erg welkom zijn.

“Na de lockdown heb ik gezegd dat een toffe partner welkom zou zijn. een mens is niet gemaakt om alleen te blijven. Maar voor een man die niets met de showbizz heeft, is het niet evident. Ik ben veel weg van huis. En Laat net dat het probleem te zijn geweest bij mijn vorige relatie”, vertelt Lafon in Dag Allemaal.

Vaak weg van huis was nog maar één van de redenen waarom Jacky’s vorige relatie op de klippen ius gelopen. Ze zag die man heel erg graag, maar op een bepaald moment was de klik verdwenen.

“Ik heb ervoor gevochten en ben in therapie geweest omdat ik er echt in geloofde. Maar het heeft niet mogen zijn. Ik vind het heel jammer dat ik zo gekwetst en belogen en bedrogen ben geweest. Tot ik zei: ‘Nu ben ik weg en ik kom nooit meer terug.”

De relatiebreuk was een financiële krater tot en met voor Jacky. “Maar uit respect voor zijn familie ga ik daar niet verder over uitweiden. Ik koester de mooie momenten, maar die man heeft mij heel veel zeer gedaan.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today