8 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
8 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Birgit Van Mol: “Wie kan dat zeggen”

Birgit Van Mol: “Wie kan dat zeggen”

Foto; DPG Media

Terwijl heel wat mensen ervan overtuigd zijn dat corona zo goed als de wereld uit is, herstelt nieuwsanker Birgit Van Mol van een derde coronabesmetting. Al heeft haar man het ongetwijfeld zwaarder. Hij vecht al twee jaar tegen een levensbedreigende ziekte.

In Het Laatste Nieuws blikt Birgit terug op haar carrière en wat ze allemaal al bereikt heeft de voorbije jaren.

“Ik hou van mijn job. Omdat je soms echt iets kan betekenen voor mensen. Ik heb zo ooit een koppel bij elkaar gebracht, dat nu zijn eerste kleinkind krijgt en in ‘Rode Neuzen’ heb ik iemand die süicidaal was in contact gebracht met een groep waarbij die zich nu heel goed voelt. En zo heb ik af en toe kleine steentjes kunnen verleggen, en dat maakt me blij.”

Maar dat is niet het enige wat haar job zo mooi maakt. Birgit heeft nog heel wat positieve punten die het voor haar een echte droomjob maken.

“De afwisseling, alle mensen die je ontmoet, al die plekken waar je komt, al die keren dat je op de eerste rij mag staan als er iets gebeurt… ik vrees dat ik alle andere jobs snel saai zou vinden. Hoeveel mensen kunnen er immers zeggen dat The Bee Gees hen na een interview nog op afternoontea hebben getrakteerd.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today