18 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024
18 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024

Natalia: “Ik ben bezig aan iets nieuw”

Natalia
Foto: DPG Media

Als moeder wil Natalia het beste voor haar kinderen. Maar ook als zangeres wil Natalia het beste. Ze mikt steeds naar de perfectie en voor minder doet ze het niet.

Voor Natalia is dit de normaalste zaak ter wereld, want daar krijgt ze tonnen energie van. Ze heeft het optreden ook echt nodig.

“Ik moet op een podium staan om nadien thuis een goede moeder te zijn. En omgekeerd ook. Als ik voldoende tijd kan doorbrengen met mijn kinderen, kan ik ook het beste van mezelf geven als artiest”, zegt de zangeres in Story.

Één van haar meest opvallende optredens deze zomer is op het dance-event Fantasia Festival in Hamme. Een festival met pure hardstyle. “Ik trad daar op als guest bij dj Mark with a K. We hebben samen een nummer opgenomen vorig jaar.”

Naast haar hit met Mark with A K zitten de fans natuurlijk ook te wachten op een nieuwe single. Want het is al van 2018 geleden dat de zangeres nog eens iets nieuw uitbracht. “Normaal had er in het voorjaar van 2020 een nieuwe plaat moeten aankomen, maar die werd uitgesteld door mijn zwangerschap. Maar ik ben nu volop bezig aan iets, zodat we dat na de zomer kunnen lanceren. “

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today