4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 27 februari 2024
4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 27 februari 2024

Natalia: “Die kan meer zagen”

Foto: DPG Media

Het gezin van Natalia is mooi in evenwicht. 2 mannen en 2 vrouwen zorgen voor de nodige sfeer ten huize Druyts en daar genieten Natalia en haar vriend Frederik enorm van. Al moet ze toegeven dat ook bij haar thuis de vrouwen het sterke geslacht zijn.

“Het praktische is natuurlijk hetzelfde, maar ik vind – in ons geval toch – een jongen wat flauwer. En die kan ook wat meer zagen. Bobbi-Loua is harder en prompter. Als die valt, staat die gewoon weer op en gaat die verder. Maar ik ben wel blij dat we van elk geslacht eentje hebben”, zegt Natalia in Story.

In tegenstelling tot andere zomers propt Natalia haar agenda niet te vol, zodat ze nog voldoende tijd heeft voor haar twee oogappels.

“Ik wil hun jeugd bewust meemaken en ze zien opgroeien tot echte mensjes. Dat gaat niet als je de hele zomer optreedt. Daarom geef ik niet te veel shows en dat is perfect qua evenwicht. Zo ben ik voldoende thuis en loop ik mezelf ook niet voorbij.”

Maar het optreden volledig opgeven, dat is nog niet voor meteen. Dat is Natalia haar leven. “Dat is het liefste wat ik doe. Ik kijk ernaar uit om mijn fans te verwennen met een show die is opgebouwd rond mijn hits. Met ook enkele nieuwe verrassende elementen. Ik leg de lat hoog. Als je niet mikt op het beste, heeft het geen zin dat je er tijd en energie in steekt.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today