12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 mei 2024
12 °C Antwerpen, BE
donderdag 23 mei 2024

Kelly Pfaff: “Je moet voorzien zijn op een worstcasescenario”

Kelly Pfaff
Foto: DPG Media

Het eerste seizoen van ‘De Grootste lefgozer’ was een succes. Kelly Pfaff heeft het programma altijd heel graag gepresenteerd en ze blikt er vol goede herinneringen op terug. Ze leerde zichzelf dankzij het programma ook net iets beter kennen.

“Wel, ik had nog nooit een slang vastgehouden. Maar nu weet ik vooral dat ik het schattige diertjes vind. Slangen zijn bovendien absoluut niet luguber. Al was dat misschien ook te denken aan de temperatuur in de studio. Die werd tijdens de opnamen kunstmatig laag gehouden. Slangen zijn koudbloedig. Hoe kouder het is, hoe minder actief ze zijn”, vertelt Kelly aan Tv Familie.

‘De Grootste Lefgozer’ was een programma vol gewaagde en angstaanjagende proeven. Maar er werd niets aan het toeval over gelaten.

“Alles werd tot in de puntjes voorbereid. Maar je moet tijdens opnamen altijd voorzien zijn op het worstcasescenario. Want die slangen kunnen elkaar ook aanvallen, om maar iets te noemen.”

Voor Kelly is geen risico te groot of ze probeert het. “Ik wil niet tachtig zijn en tot de conclusie komen dat ik bepaalde dromen nog niet gerealiseerd heb. Maar een adrenalinejunkie, dat ben ik niet.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today