3 °C Antwerpen, BE
dinsdag 5 december 2023
3 °C Antwerpen, BE
dinsdag 5 december 2023

An Lemmens kampt met ondraaglijke pijnen

Foto: VTM

An Lemmens kampt al jarenlang met zware migraine. “Het verdwijnt vanaf maand vier tot maand negen in mijn zwangerschap maar daarna komt het gewoon terug”, vertelt An aan Gazet van Antwerpen. Dat zal blijkbaar ook zo blijven.

Ze had iemand die haar er goed mee kon helpen maar die is jammer genoeg overleden. Er is momenteel nog niemand die haar op dezelfde manier heeft kunnen helpen als die persoon.

“Het is eigenlijk al zo’n gewoonte… Het is kut als je het hebt maar ik ben er inmiddels bijna een machine in geworden”, aldus An.

Bij een aanval doet ze gewoon door. In bed gaan liggen en afzien is hetzelfde als doordoen en afzien. “Soms gaat het echt niet. Maar zeker als ik moet werken, met opnames of zo, dan doe ik gewoon door. Hoe verschrikkelijk dat ook is”, verneemt Gazet van Antwerpen van een moedige An Lemmens.

Migraine zorgt voor ondraaglijke pijnen en is spijtig genoeg een aandoening waar heel wat mensen aan lijden maar waar in veel gevallen geen remedie voor is. Ondanks dat houdt An Lemmens zich sterk en probeert ze door te werken.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today