9 °C Antwerpen, BE
vrijdag 1 maart 2024
9 °C Antwerpen, BE
vrijdag 1 maart 2024

Junior Planckaert: “Dan pas wil ik gaan samenwonen”

Foto: VRT

Het gaat goed met Junior Planckaert en Pauline De Vos. De twee leerden elkaar kennen toen Junior via een televisieprogramma op zoek ging naar de liefde en de twee zijn bijna een jaar samen.

Aan samenwonen denkt het koppel nog lang niet, en ze willen elkaar eerst nog beter leren kennen. “Ik wil niets overhaasten. Misschien ben ik daar trager in dan normaal. Meer terughoudender, maar alles op zijn tijd”, zegt Junior in Gazet van Antwerpen.

Junior heeft al een serieuze relatie achter de rug en is ook al een aantal keren gekwetst geweest. De schrik zit er behoorlijk goed in dat het hem opnieuw kan overkomen. Al heeft hij er vertrouwen in dit keer.

“Ik weet zeker dat Pauline me graag ziet. Dat ze me niet zal kwetsen. Ze heeft zoveel voor mij over. Maar ik wil iemand 1000% kennen voor ik met die persoon ga samenwonen. Ik ben echt heel voorzichtig.”

En om een relatie goed te laten werken, is vooral open communicatie erg belangrijk. Een toch belangrijk werkpuntje voor Junior. “Daarin ben ik nu drastisch veranderd. Ik zal het zeggen als ik iets goed of slecht vind. Ik heb dat geleerd door de gesprekken met tv-psychologe Sarah en door mijn vorige relaties. Wat ik toen meemaakte, wil ik niet nog eens meemaken.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today