7 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
7 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Anais en Cedric uit ‘Huis gemaakt’ zitten niet stil: “We doen verder”

VTM

Een gratis huis winnen, het overkwam Anais en Cedric in ‘Huis Gemaakt’. Zeven maanden lang werkten ze volop aan hun droomwoning en werden ze door de kijkers bekroond als ultieme winnaar van het programma.

Het huis leek zo goed als af op televisie, maar er zijn toch nog een aantal ruimtes die onder handen moeten genomen worden. Ruimtes die we op televisie niet te zien kregen.

“We kunnen er perfect in wonen, maar er zijn nog een paar ruimtes die niet bij het programma hoorden, die willen we snel aanpakken. Een extra badkamer boven bijvoorbeeld. Maar ik zou ook de kelder willen omtoveren tot een bureau voor mijn dossiers”, droomt Cedric verder in Story.

Hoewel ze nog maar pas gestopt zijn met klussen is de zin bij Cedric enorm groot om gewoon verder te gaan. Al zit zijn ADHD daar misschien voor iets tussen. “Pas op, ik ben wel moe, maar we hebben zoveel spanning gehad de laatste tijd dat de batterijen weer helemaal zijn opgeladen.”

Het is nog zacht uitgedrukt dat het koppel dolverliefd is op hun nieuwe woning. Als het van hen afhangt blijven ze hier eeuwig wonen en is dit ook de woning waar ze hun kinderen zullen groot brengen. “Maar dat zal iets zijn voor over tien jaar, wanneer mijn danscarrière op zijn einde loopt”, besluit Anaïs.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today