13 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024
13 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024

Andy Peelman blikt terug: “Jammer dat dat nu niet meer zo is”

Foto: VTM

Andy Peelman is altijd een graag gezien iemand op televisie. Als presentator, als acteur of gewoon als gast in een programma, de kijkcijfers schieten altijd de hoogte in. Maar deze zomer doet hij het toch liever wat kalmer aan. Hij wil meer tijd doorbrengen met zijn vrouw Tine en zijn twee dochters.

Maar niet voor hij toch nog eerst te zien is in ‘De Tien Om Te Zien’. Daarin blikt ook hij terug op enkele memorabele momenten van het iconische muziekprogramma. Andy was toen nog een kleine jongen, maar het programma leefde wel heel erg bij hem en zijn klasgenoten.

“Op school werd druk besproken wat we de avond voordien hadden gezien. Iedereen keek daarnaar. Dat leefde toen enorm onder de mensen en dat kan nu ook weer zo zijn. Ja ik geef het programma ook deze zomer een grote slaagkans. Al zullen er geen wereldsterren meer bij zijn”, zegt hij in Tv Familie.

Voor Peelman mogen er gerust grote sterren als Justin Bieber op het podium gaan staan. Dat zou ongezien en heel straf zijn. ‘Tien Om Te Zien’ heeft de voorbije jaren, toen het programma liep, bewezen dat ze de grootste sterren naar Vlaanderen konden halen. Denk maar aan Tina Turner, Steps, Kylie Minogue en vele anderen.

“Nu zijn het vooral nog Vlaamse artiesten, en die staan alvast te springen. Begrijpelijk ook, eindelijk krijgen zij nog eens een podium op televisie. De afgelopen jaren is het wat dat betreft niet vet geweest voor hen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today