6 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
6 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

André Hazes leefde in extreme angst

Foto: SetVexy

Hij leefde vele jaren alsof het zijn laatste dag was. André Hazes, ondertussen 29 jaar en terug stevig met beide voeten op de grond. Hoewel het nog niet zo super lang geleden totaal anders was…

“Ik word begin volgend jaar 30. En ik ben dankbaar dat ik dat nog mag halen. Het heeft er even anders uit gezien, geloof me. Dré is zeven geworden en ik heb echt gevreesd dat ik er bij die verjaardag niet meer zou zijn”, vertelt André aan Het Laatste Nieuws.

Hij heeft door zijn gebruik heel veel overgeslagen. Maar nu gooit hij de boeg om. “Ik ben deze week exact negentien maanden sober. En ik zeg je eerlijk dat ik daar echt bang voor was. Ik vreesde dat het leven heel saai zou worden. Ik associeerde mij en mijn leven met bier”, geeft André Hazes eerlijk toe aan Het Laatste Nieuws.

Na zijn verblijf in de kliniek besefte hij dat het net alcohol was die alles voor hem verpeste. “Ik was niet scherp, was er met mijn hoofd niet bij en maakte verkeerde keuzes. Nu sta ik anders in het leven”, aldus André.

Hij heeft een lange pauze genomen en dat was voor hem de juiste beslissing. “Het gaat weer écht goed met me”, vertelt hij openhartig.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today