7 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
7 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Hanne van K3 is niet meer dezelfde

Foto: Peter De Smedt

We zien hen binnenkort in ‘Liefde voor Muziek’, waar ze naast Metejoor, Stef Bos, Daan en nog een aantal andere bekende artiesten zullen schitteren.

Maar naast al die professionele uitdagingen, waren er voor de K3-tjes ook nog heel wat uitdagingen op privé vlak. Zo kreeg Hanne haar eerste kindje, Julien genaamd.

“Wij merken dat Hanne is veranderd: er is iets moois toegevoegd aan haar leven. Ze is echt een goeie mama”, vertellen Marthe en Julia aan Het Belang van Limburg.

Daarnaast is Hanne blijkbaar zo relaxed met haar baby, ondanks dat het haar eerste kindje is. “Ik heb daar echt bewondering voor. Dan duwt ze ons Julien in onze handen en zegt ze: ‘Houden jullie hem maar even vast, dan ga ik naar het toilet.’ Dat jongetje gaat van persoon naar persoon, hij wordt echt een kind van de wereld!”, vertelt Julia.

De andere dames hebben momenteel nog niet meteen ‘babyplannen’. “Op dit moment is K3 het allerbelangrijkste in mijn leven”, onthult Marthe aan Het Belang van Limburg. Ooit komt het moment wel dat ze een kind in haar leven zal willen en ook Julia geeft aan dat dit er zeker komt.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today