12 °C Antwerpen, BE
maandag 20 mei 2024
12 °C Antwerpen, BE
maandag 20 mei 2024

André Hazes trekt even aan de rem!

André Hazes
© Christof Desmedt

Verrassend nieuws uit het kamp van André Hazes.  De 24-jarige zanger heeft besloten om voorlopig alle professionele activiteiten op te schorten. Hij is oververmoeid en heeft besloten om een tijdlang niet meer op te treden.  

Hazes meldde zich gisteren bij de dokter met hevige hoofdpijnen.  Op zijn Instagrampagina lezen we het volgende bericht: “k wilde mezelf bewijzen naar iedereen in Nederland. Ik heb lichamelijke klachten genegeerd en heb nachten doorgehaald omdat ik zelf dacht dat dat de manier was om te kunnen blijven presteren.”

André Hazes wil sinds de start van zijn carrière laten zien dat hij meer is dan ‘de zoon van’.  “Ik heb altijd in mijn achterhoofd gehouden dat ooit iemand tegen mij zei dat ik nooit zou bereiken wat mijn vader bereikt heeft. Ik kan alleen maar hopen dat jullie hebben gezien dat ik dit kan. Zelf”, hoopt hij.

Na een lang gesprek heeft zijn arts besloten dat de jonger zanger dringend aan rust toe is en dat hij voorlopig alle professionele activiteiten op een laag pitje moet zetten.  Op advies van zijn arts zal André minimaal een maand alles wat met zijn werk te maken heeft, afzeggen. “Ik hoop oprecht op jullie begrip. Het spijt me als ik mensen teleurstel die mij hebben geboekt, of die een kaartje voor mij hebben gekocht. Maar voor een keer moet ik aan mijzelf denken. Ik zie jullie snel weer!”, besluit hij zijn post op Instagram.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today