8 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
8 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Vlaanderen Feest in Antwerpen met Niels Destadsbader!

Niels Destadsbader
© Medialaan/JOE

Woensdag 11 juli wordt het Feest van de Vlaamse Gemeenschap gevierd. Samen met Ketnet en Vlaanderen Feest! presenteert de stad vanaf de middag een kinderprogramma op de Groenplaats en ’s avonds wordt in samenwerking met de VRT en Vlaanderen Feest! het muziekprogramma Vlaanderen Feest! opgenomen op de Grote Markt. Niels Destadsbader zorgt voor de feestelijke afsluiter

Deze zomer strijkt Ketnet op verschillende plaatsen in Vlaanderen neer met een bruisend fesivaldorp, met de strafste artiesten en de leukste spelletjes én waarbij je op de foto kan met de favoriete Ketnetgezichten.

Blikvanger is een indrukwekkend podium met scherm. Kaatje en haar vrienden komen hun grootste hits zingen voor de allerkleinsten, de KetnetBand, Nachtwacht, Olly Wannabe,… komen een feestje bouwen en de aanwezigen herbeleven live de hoogtepunten van Ketnet Musical.

Voor de allerkleinsten is er de Ketnet Jr. corner met het Kaatje springkasteel, de Kaatje fotobank en een knutsel- en tekenhoekje.

Vlaanderen Feest!

Vanaf 17u45 wordt het avondprogramma op de Grote Markt op gang getrokken met een live-opname van ‘Vlaanderen Feest!’ (die vanaf 18 uur op tv te volgen is). Peter Van de Veire is de vrolijke gastheer van dienst en presenteert de grootste Vlaamse artiesten. Onder leiding van de band van Miguel Wiels brengen zij een mix van de grootste Vlaamse klassiekers en actuele Nederlandstalige hits.

Niels Destadsbader is aanwezig en brengt niet alleen zijn actuele hit ‘Verover mij’, maar geeft de kijker ook een lesje West-Vlaams. Urbanus laat het hele plein rocken en Mama’s Jasje brengt nog een keer hun eerste grote hit ‘Zo ver weg’. Ook op de affiche: K3, Dana Winner, Steracteur Sterartiest-finalisten Tinne Oltmans en Michiel De Meyer, Slongs, Guga Baul, Barbara Dex, Yves Segers van Toast en De Romeo’s met een bijzondere verrassingsgast.

Daarna is het opnieuw de beurt aan Niels Destadsbader. Van 19 uur tot 20 uur wordt de avond op de Grote Markt afgesloten met een live-optreden van de artiest. Hij brengt voor de toeschouwers op de Grote Markt een deel van zijn uitgebreide repertoire.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today