7 °C Antwerpen, BE
vrijdag 23 februari 2024
7 °C Antwerpen, BE
vrijdag 23 februari 2024

K3 brengt nieuw album ‘Roller Disco’ in het najaar uit

K3
© Studio 100

Hanne, Marthe en Klaasje haalden voor hun nieuwste single Whoppa! hun rolschaatsen al eens boven en dat zullen ze opnieuw doen voor hungloednieuwe reeks K3 Roller Disco, die komend najaar te zien zal zijn bij VTMKZOOM.  Roller Disco is tevens de titel van hun gloednieuwe album dat half november verschijnt.

Naast de hitsingle ‘Whoppa’, zal het album ook alle liedjes uit de gloednieuwe serie Roller Disco bevatten. Als Bonus krijgen de fans bij dit nieuwe album van het meidentrio ook nog eens een dvd die de K3 Vlindershow bevat.

Ondertussen werken Klaasje, Hanne en Marthe zich uit de naad tijdens de opnames van Roller Disco, de eerst reeks rond Klaasje, Hanne en Marthe die dit najaar te zien is op VTMKZOOM.

Verhaal

De meisjes van K3 krijgen de kans om een hippe rollerdisco uit te baten. De taken zijn eerlijk verdeeld: Marthe verzorgt de bar en neemt de leiding op zich, flapuit Hanne is verantwoordelijk voor het verhuur van de rolschaatsen en Klaasje is de redder in nood op de rolschaatsbaan. Uitdaging is er meer dan genoeg, want de meisjes zijn dan wel heel goede vriendinnen, ook bij hen kan het wel eens botsen en dat leidt tot de grappigste misverstanden. Ook buurman Marcel springt af en toe binnen. Hij zorgt er naar goede gewoonte voor dat niet alles op rolletjes loopt…

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
  • Tags:
Entertainment Today