4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 5 december 2023
4 °C Antwerpen, BE
dinsdag 5 december 2023

Win de 3-CD ‘Ageless’ van Paul Michiels (afgelopen)

Paul Michiels
© CNR Music

Paul Michiels werd vorige maand 70 en dat vierde hij onder andere met een nieuwe plaat ‘Ageless’. Wij geven 2 exemplaren van deze fantastische 3-CD weg!

Zijn album ‘Ageless’ kwam eind mei uit. Het album bevat drie cd’s; goed voor tien nieuwe nummers en vierendertig van zijn beste songs aller tijden en liveopnames die nog niemand hoorde, onder andere eentje met wijlen Robert Mosuse.

Paul Michiels: “Ageless, niet alleen de naam van het album, maar ook de naam van het laatste nummer dat ik schreef. Soms word ik ’s nachts wakker met ideeën. Dan zet ik dat op mijn oude cassettespeler, een Panasonic met nog altijd de eerste batterijen in. Als zo’n tekst op mij ‘valt’ en ik er dan eens een juiste melodie bij vind, doe ik een vreugdedansje. Dan ben ik gelukkig.”

Win ‘Ageless’ van Paul Michiels

Wij geven met veel plezier 2 exemplaren van het het album ‘Liefde Voor Muziek 2018’ weg! Eén ervan kan voor jou zijn; tenminste als je het volgende doet:

Voor een geldige deelname:

  • Deel deze post OPENBAAR op je tijdlijn;
  • Like onze Facebookpagina;
  • Stuur het antwoord op de wedstrijdvraag door naar info@entertainment-today.be: Bij welke groep debuteerde Paul Michiels heel wat jaren geleden?
  • Vergeet je adres niet te vermelden!
  • Privacyverklaring GDPR

De wedstrijd loopt tot en met 20 juli 2018.  Winnaars worden verwittigd en het album wordt per post opgestuurd. Veel succes!

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today