17 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024
17 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024

André Hazes volgend jaar op Het Schlagerfestival

André Hazes
© Universal Music/Top Act

Het kostte hem ‘Bloed, zweet en tranen’, maar met grootste onderscheiding is André Hazes erin geslaagd om, net als zijn vader, de Vlaamse harten te veroveren. Hoogtepunt was zonder meer zaterdagavond, toen hij met zijn liveband een bomvolle Antwerpse Lotto Arena moeiteloos inpakte, tot groot jolijt van zijn fans. Na twee eerdere, succesvolle doortochten, hebben de organisatoren van Het Schlagerfestival André Hazes opnieuw kunnen strikken als één van de headliners.

André Hazes: “Ik heb meteen ‘ja’ gezegd, want de voorbije keren in Hasselt staan nog op mijn netvlies gebrand. Ik heb mij bijzonder goed geamuseerd, op het podium en backstage met mijn collega-artiesten. Het Schlagerfestival is een warm bad van feestende, meezingende mensen. Je komt er alle leeftijden tegen.”

Voor de eerste keer in de geschiedenis van het festival, werken de organisatoren met het ‘kermis’-thema en André Hazes heeft daar best wel affiniteit mee: “Heel mijn schoonfamilie reist op de kermis. Ik zie ook links tussen het artiestenbestaan en kermisreizigers. Het is beide hard werken en veel reizen.” De favoriete kermisattractie van André is het schietkraam. “Maar als ik 3 pintjes op heb is het gevaarlijk. Dan denk ik dat ik Clint Eastwood ben en doe ik gekke dingen”, zegt hij lachend. “Doe mij dan maar het snoepgoed en de suikerspinnen, kraampjes waar je jezelf dagenlang kan kapot eten.” 

Extra datum zaterdag 6 april

De belangstelling voor de 14de editie van Het Schlagerfestival is nu al overweldigend, waardoor de organisatie besliste om zaterdag 6 april toe te voegen aan de agenda. Wie wil gaan schlageren, kan dat op vrijdag 29 en zaterdag 30 maart (beperkt aantal tickets beschikbaar) en zondagmiddag 31 maart.

Tickets voor alle shows bestel je nu op www.hetschlagerfestival.be of telefonisch op 070/345.345 (max. €0,30/min). 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today