15 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024
15 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024

Andy Peelman en Danni Heylen schuiven aan ‘Chez Nonkel Jef’

Nonkel Jef
© Theatertainment

De legendarische komische televisiereeks Nonkel Jef krijgt een derde theatervoorstelling met Ivo Pauwels in de hoofdrol van dit heerlijk blijspel. Theatertainment presenteert ‘Chez Nonkel Jef’ dat in première gaat op 20 september 2019.

Natuurlijk neemt Ivo Pauwels weer de hoofdrol op zich. Deze keer mag regisseur Dirk Lavrysen aan de slag met twee nieuwe namen in de cast: Danni Heylen en Andy Peelman. Ook Linda De Ridder, Patrick Onzia, Dirk Lavrysen en Diana More zijn van de partij. Brik Van Dyck schreef het script van “Chez Nonkel Jef” dat drie weekends te zien zal zijn in Theater Elckerlyc en aansluitend op tour gaat in Vlaanderen.

Een aanrader voor de komische fijnproevers!

Wanneer de rekeningen zich blijven opstapelen en het spaarvarken leeg blijkt te zijn, neemt Nonkel Jef een drastische beslissing. Hij bouwt de boerderij om tot een waar pop-up restaurant. Maître Jef schakelt ook dienster Odette, chef-kok Sander en sommelier Dré in om mee de zaak te runnen. En ‘Chez Nonkel Jef’ is geboren. Maar horeca is wel wat anders dan het boerenleven dat onze vrienden gewend zijn en al snel draait alles in de soep. Als Nonkel Jef dan nog eens verliefd wordt op een klant, zitten ze op de boerderij helemaal met de gebakken peren. ‘Chez Nonkel Jef’ is een op smaak gebrachte komedie met de perfecte cuisson!

Praktisch

  • Wanneer? vanaf 20 september 2019 in Theater Elckerlyc te Antwerpen en aansluitend op tour in Vlaanderen.
  • Tickets: www.nonkeljefinhettheater.be – 070 691 002 – Ticketbalie Media Markt, De Keyserlei 58-60
  • Waar? Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85-87 te Antwerpen.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today