33 °C Antwerpen, BE
vrijdag 7 augustus 2020
33 °C Antwerpen, BE
vrijdag 7 augustus 2020

Yanni Bourguignon gaat alleen wonen in Antwerpen

Yanni Bourguignon
© Medialaan/VTM

Yanni Bourguignon – Cédric uit Familie – gaat op eigen benen staan. De jonge acteur heeft zijn ouderlijke huis in Wolvertem ingeruild voor een appartement in het hartje van Antwerpen.

Yanni ziet in elk geval heel wat voordelen in zijn verhuis naar de Sinjorenstad. “Vroeger moest ik een uur rijden naar de set van ‘Familie’, nu twintig minuten”, zegt hij. Bourguignon volgt ook een avondcursus in Berchem en door z’n verhuis is hij een pak sneller ter plaatse.

Het appartement is een geschenk van Yanni’s ouders. “Ze kochten het pand met drie appartementen vijftien jaar geleden voor mij, mijn broer en mijn zus. Een gouden kans, want alleen wonen is duur.”

Handige Yanni

Yanni moest z’n nieuwe stekje wel nog een opfrisbeurt geven; iets wat hij voor het grootste stuk zelf gedaan heeft. “Mijn vader heeft lang in de behang- en verfsector gewerkt, dus ik weet wel hoe je moet schuren, plamuren en verven.”

In Familie heeft maakt Cédric een iets moeilijker periode door. Hij doet er alles aan om in de gratie te staat van Marie en een goede papa te zijn voor hun (nu nog ongeboren) kindje. “We zijn al aan het draaien voor het volgende seizoen. De seizoensfinale is dus opgenomen, daar heeft mijn personage Cédric slechts een klein aandeel in. Maar het wordt wel heel spannend.”

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today