15 °C Antwerpen, BE
zondag 2 oktober 2022
15 °C Antwerpen, BE
zondag 2 oktober 2022

Ann Pira: “Dat is echt verschrikkelijk”

Ann Pira
Foto: Showbizzsite.be

‘Thuis’ loopt voor dit seizoen terug op zijn einde. De seizoensfinale zit eraan te komen en er staan nog wat spannende dingen te gebeuren. Ann Pira draait al enige tijd mee in de reeks als Nancy en zij laat zich altijd verrassen wat er met haar personage zal gebeuren.

“Ik ben heel erg bezig met tweedehandskledij, maar inspraak in de kledij van Nancy heb ik niet. Ik laat me graag verrassen. De combinaties van Nancy zijn verschrikkelijk, maar dat maakt haar net de persoon die zij is”, zegt Pira in Primo.

De productie van ‘Thuis’ probeert er toch zoveel mogelijk rekening mee te houden dat haar personage ook tweedehandskledij draagt, net zoals zij.

“Of kleren uit de solden. Daar kan ik ook nog mee leven. Ik ben vooral jaren gekleed geweest met de kleren uit de catacomben van de VRT, kledij die ooit werd gebruikt in showprogramma’s van decennia geleden. Daarin ging de productie kleren zoeken voor Nancy.”

Heel opvallend: Nancy draagt in de reeks al jaren dezelfde winterjas, en daar zal niet meteen verandering inkomen. “Ik kan moeilijk afstand nemen van dingen, op dat vlak lijkt Nancy dus op mij. Zo lang iets niet kapot is of tot op de draad versleten, draag ik het. En Nancy ook.”

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today