10 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
10 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Christoff: “Ik had maar tien procent kans om te overleven”

Christoff
Foto: Christof Desmedt

Over de gezondheidsperikelen van schlagerzanger Christoff kan stilaan een boek geschreven worden. De man met de eeuwige glimlach had in het verleden met heel wat problemen te kampen, waaronder een gevaarlijke hersentumor. Dat lezen we in TV Familie.

In zijn jonge jaren was Christoff best een zorgeloos kind. Hij had een goede thuis, een goede omgeving en mocht doen wat hij het liefste deed: zingen.

Toch ging de populairste schlagerzanger van de lage landen gebukt onder een verschrikkelijke diagnose: op zijn elde kreeg hij in het ziekenhuis te horen dat hij een hersentumor had.

Met een overlevingskans van slechts tien procent, zag het er niet goed uit voor de man met de eeuwige glimlach. Ten einde raad zocht zijn familie heil bij zieneres Rita Van Holder.

“Rita heeft zich toen over mij ontfermd, samen met mijn ouders. Voor mij was het grootste mirakel dat ik die hersentumor overleefde. Zelfs de dokter zei: ‘Het zijn Gods handen die mij hebben geleid, niet de mijne’, terwijl hij niet eens wist dat ik met Rita in contact stond”, aldus Christoff.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today