22 °C Antwerpen, BE
zondag 21 juli 2024
22 °C Antwerpen, BE
zondag 21 juli 2024

Koen Wauters: “Ik voel me niet eenzaam”

Foto: VTM

Wanneer je na zeventien jaar relatie er plots alleen voor staat, brengt dat de nodige emoties met zich mee. Je moet plots omgaan met verdriet, gemis en de leegte in huis. Zanger-presentator Koen Wauters kan daar jammer genoeg over meepraten.

Toch voelt hij zich ondertussen niet langer eenzaam. In een interview met Story laat Koen in zijn hart kijken en vertelt hij hoe hij om is gegaan met de breuk tussen hem en Valerie.

“Het is intussen al 2;5 jaar geleden dat we uit elkaar gingen. In het begin was het confronterend hoe stil en leeg een huis plots kan zijn, zonder vrouw en kinderen in je buurt”, gaat hij van start.

Hij zit in een systeem van co-ouderschap voor hun kinderen Zita en Nono. De ene week verblijven ze bij Koen, de andere week bij Valerie. Tijdens die weken alleen heeft hij het vaak moeilijk gehad. Op de nieuwste plaat van Clouseau staat er een nummer dat hij op zo’n moment schreef, genaamd ‘Stil’.

Gelukkig vond Koen opnieuw zijn draai, vertelt hij. “Als ik alleen ben, voel ik me goed. Als de kinderen er zijn ook. Zo sta ik nu in het leven. Ik voel me niet eenzaam. Ik ben omringd door mijn kinderen, familie, vrienden, muzikanten, honden… Ik krijg daar veel liefde van, maar een partner is er niet. Ik geniet er zelfs van om mijn goesting te doen, zonder met iemand rekening te moeten houden”, klinkt het positief bij Koen.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today