10 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
10 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Cedric & Anaïs uit ‘Huis Gemaakt’: “Dat moet enorm veel pijn doen”

VTM

Op 1 juni konden we kijken op VTM naar de grote finale van ‘Huis Gemaakt’. Daarin namen Eline en Younes en Cedric en Anaïs het tegen elkaar op in de strijd voor hun droomhuis te winnen. Eline en Younes grepen net naast de hoofdprijs en het zijn Cédric en Anaïs die nu in hun droomstekje wonen.

“Maar wij zijn heel blij voor Eline en Younes dat er een crowdfunding is opgestart, zodat ze hun droomhuis, waar zij net als wij keihard in gewerkt hebben, hopelijk kunnen kopen”, klinkt het bij het winnende koppel in Story.

In de laatste aflevering van het programma konden we al zien dat het koppel het erg moeilijk had met de beelden die ze nog te zien kregen van Eline en Younes. Ze konden zich de pijn als geen andere inbeelden.

“Ook wij zullen een financiële bijdrage leveren voor hen. Aan het einde moet je het afgeven, dat moet enorm veel pijn doen.”

Waarom net zij gewonnen hebben, dat is Anaïs en Cedric nog een raadsel. Al zou het misschien wel aan de afwerking kunnen gelegen hebben. “Beringen heeft een prachtig pand afgeleverd, maar onze afwerking was misschien net iets beter. Ook hebben we veel moeite gedaan om alle ruimtes aan te pakken, zoals de slaapkamer van onze oud-concurrenten en een deel van de wasruimte.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today