12 °C Antwerpen, BE
dinsdag 21 maart 2023
12 °C Antwerpen, BE
dinsdag 21 maart 2023

Hilde De Baerdemaeker, Eline De Munck, Bill Barberis en Hans Van Alphen in Boxing Stars

Boxing Stars
© Medialaan/VTM

In de derde aflevering van Boxing Stars nemen vier zwaargewichten de bokshandschoen op. Bij de vrouwen kruipen Eline De Munck en Hilde De Baerdemaeker de boksring in. Bij de mannen vechten krachtpatsers Bill Barberis en Hans Van Alphen.

In deze aflevering nemen twee reuzen van venten en leeftijdsgenoten het tegen elkaar op: de 36-jarige Bill Barberis en Hans Van Alphen. Er rust een zware last op de brede schouders van Bill. Hij is immers de enige deelnemer van Boxing Stars die ook bij de eerste editie van het programma bij CAZ in de ring stond. Na zijn nederlaag zette Bill zijn bokstrainingen verder. Hij krijgt nu een herkansing tegen ex-olympiër Hans Van Alphen. Zijn vriendin en grootste supporter Tanya is de drijvende kracht achter Bill en ze gelooft in zijn kunnen: “Hij is er tijdens de voorbereiding vol voor gegaan. Ik ben benieuwd naar zijn progressie.”

Hans zette, onder andere door zijn schitterende vierde plaats op de Olympische Spelen in Londen, tienkamp op de kaart in België. Nu gaat hij voor een gouden medaille tegen Bill. Kim, de echtgenote van Hans duimt alvast voor een goede afloop: “Hij is eigenlijk vrij rustig van aard, dus ik hoop dat hij hier het beest in zichzelf kan loslaten en dat we eens een heel andere kant van hem gaan zien.” Tijdens de opnames van de kamp liep het wel even mis. Bij een verkeerde beweging schoot de schouder van Hans uit de kom.

Hilde De Baerdemaeker vs. Eline De Munck

De 39-jarige actrice Hilde De Baerdemaeker zal in de ring moeten uithalen naar Eline De Munck. Hilde is de grootste onder de vrouwelijke boksers. Letterlijk dan toch, maar of dat ook voldoende is om Eline uit haar lood te slaan is nog maar de vraag. Hildes broer is onder de indruk van haar deelname aan Boxing Stars: “Ik was geschrokken, want Hilde is normaal geen vechter.”

De 30-jarige actrice, zangeres, presentatrice en zakenvrouw Eline De Munck is van alle markten thuis. Ook op sportief vlak moet ze voor niemand onderdoen. Zo liep ze in het verleden o.a. al de marathon van New York. ‘The beast from Beveren’ gaat vol voor winst, dat weet ook haar vriend Six: “Als Eline zich ergens in vastbijt, gaat ze er 100% voor. Hilde is de komende drie rondes geen vriendin.”

Volgende week, op donderdag 19 april, geven Astrid Coppens, Stéphanie De Roover, Andy Peelman en Oscar Willems het beste van zichzelf.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today