21 °C Antwerpen, BE
donderdag 17 september 2020
21 °C Antwerpen, BE
donderdag 17 september 2020

Anneke van Hooff geeft zich ‘bloot’!

Anneke Van Hooff
© RV

Anneke van Hooff, bekend van 2000s Dance formatie TLD maar ook van De Grietjes is terug van weggeweest. Ze gaat voor het eerst in haar carrière solo en doet dit in het Nederlands met haar nieuwe single ‘Ik schreeuw het uit’!

Voor de videoclip van ‘Ik schreeuw het uit’ trok Anneke naar het prachtige Brugge en zijn omgeving. Brugge staat vooral symbool voor het ‘oude’ en analoge. Omdat er tegenwoordig vooral gecommuniceerd wordt via de computer en smartphone wou Anneke dit contrast op een toffe manier verwerken in haar videoclip.

Hoogstaande technologie tegenover het authentieke Brugge. Net als op het hoesje van de single, geeft Anneke zich ook in deze clip even ‘bloot’. Het symboliseert een nieuw begin, een nieuwe start in het leven! “Ik hoop dat mensen een glimlach op hun gezicht krijgen bij het kijken naar mijn clip. Het was echt de bedoeling om een ‘feel good’ clip te maken. Geen toeters en bellen maar zo puur mogelijk. En natuurlijk mag meezingen uit volle borst ook!” zegt Anneke enthousiast.

‘Ik schreeuw het uit’, de nieuwe single van Anneke van Hooff kan beluisteren op Spotify en downloaden op iTunes!

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today