25 °C Antwerpen, BE
donderdag 8 juni 2023
25 °C Antwerpen, BE
donderdag 8 juni 2023

Ann Van den Broeck: “Ik wil niemand kopiëren”

Ann Van den Broeck
© RV

Ann Van den Broeck is één van de grootste musicalsterren in ons land. De actrice zingt de pannen van het dak in onder andere ‘Mama Mia’, ‘Elisabeth’ of ‘Spamalot’, maar ze is ook al jaren een vaste gast bij de winterrevue van Stany Crets. Ann is één van de beste actrices die onze musicalwereld te bieden heeft en dat hebben we vooral te danken aan de Nederlandse Simone Kleinsma en zangeres Sofie.

“Ik wou doen wat Simone deed. Maar ik wou haar niet imiteren. Maar ik keek ook op naar Sofie, de jazzzangeres. Toen ik ze een keer zag optreden in een Nederlandse talkshow hoorde ik haar zingen en dacht ik: ‘Zo’n techniek wil ik ook’. Ik zal echter nooit iemand kopiëren, ik wil mijn eigen koers varen”, vertelt Ann aan Primo.

Ann mag dan al bijzonder veel ervaring op haar palmares staan, toch wil ze nog steeds kunnen bijleren. ‘Ik laat me graag met mensen inspireren die slimmer zijn dan ik. Stany en zijn vrienden zijn twaalf jaar ouder en hebben dus ook 12 jaar meer levenservaring. Ik steek daar veel van op.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today