18 °C Antwerpen, BE
woensdag 29 mei 2024
18 °C Antwerpen, BE
woensdag 29 mei 2024

Anna Verheyen zwaar gepest door beste vriendin

Foto: VTM

‘Bittersweet Sixteen’ ging onlangs in première. De film werd geschreven door Anna Verheyen en werd geregisseerd door Lien Willaert en Jan Verheyen. Voor Anna is het haar allereerste project dat ze zelf schreef en waarin ze zelf ook mag meespelen. De film werd een heuse ‘high school comedy’ en is heel herkenbaar voor iedereen. In de film komen niet alleen thema’s als ‘je eerste verliefdheid’ aan bod, maar ook ‘pesten’. Iets waar ook Anna mee te maken kreeg.

“Toen ik 14 was, had ik aansluiting gevonden bij een groepje meisjes bij wie ik eigenlijk helemaal niet op mijn plaats zat. Mijn toenmalige beste vriendin was bang om haar plek in het groepje kwijt te raken en ze merkte dat het werkte om mij op te offeren. Hoe meer ze me naar beneden haalde, hoe meer de anderen haar aanvaardden”, doet Anna haar verhaal in Humo.

Dag na dag kreeg Anna beledigingen te verwerken. Maar als ze er een opmerking over maakte, dan werden de beledigingen weggecijfers als mopjes. “Het was moeilijk om daar tegenin te gaan maar bij elk van die opmerkingen groeiden mijn onzekerheden.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today